STARK Esbjerg

Læs hvordan STARK Esbjerg kom ud til 460% flere lokale private og professionelle håndværkere i Esbjerg og fik over 1.000.000 visninger af deres showroom.

Klienten

STARK er en førende leverandør af byggematerialer, værktøj og løsninger til både professionelle håndværkere og private kunder. Med deres beliggenhed i Esbjerg ønskede STARK at øge besøgstallet til deres showroom og styrke deres relation til de lokale håndværkere. De valgte at samarbejde med os for at maksimere deres tilstedeværelse på Facebook platformen.

Sådan gjorde vi

I samarbejde med STARK Esbjerg udviklede vi en strategi med fokus på at tiltrække private forbrugere til showroomet. Vi optog fængende videomateriale til vores visuelle content, der blev brugt på de sociale medier som et effektivt værktøj til at præsentere og forklare STARKs badeværelsesløsninger og vise showroomets attraktioner. Målet var at skabe opmærksomhed omkring STARKs muligheder og tiltrække potentielle private kunder.

Med et budget på 50.000 kr. blev STARK Esbjerg og deres showroom eksponeret mere end 1.000.000 gange i Esbjerg-området, og videoindholdet blev set over 170.000 gange. Disse tal resulterede i imponerende 12.000 besøgende på landingssiden for deres showroom.

Vi udviklede i samarbejde med STARK Esbjerg en strategi til at styrke relationen til lokale håndværkere. Strategien fokuserede på at positionere STARK som foretrukken leverandør af materialer og værktøj til håndværkere. Et centralt element var promovering af STARKs nye arrangement “TEMA torsdag” gennem både betalt og organisk annoncering på Facebook.

Vi sikrede en aktiv og relevant Facebook-side for STARK Esbjerg, der skabte værdi for både private kunder og det professionelle segment. Vi håndterede hele marketingindsatsen, herunder planlægning, optagelse af indhold, grafisk udvikling, tekstforfatning, publicering og opslagsfremme. Vores indsats førte til en imponerende vækst på 460% i STARKs Esbjerg-rækkevidde over 12 måneder. Dette styrkede deres tilstedeværelse på sociale medier og skabte relationer til både private kunder og lokale håndværkere.

Modtag en gratis performance analyse!

Modtag en gratis 3 siders rapport af jeres nuværende marketing setup, samt hvilke muligheder vi ser for netop jeres virksomhed!

Performance analyse

Modtag en gratis performance analyse!

Modtag en gratis 3 siders rapport af jeres nuværende marketing setup, samt hvilke muligheder vi ser for netop jeres virksomhed!

Virksomheden

Find os

Kontakt

Kompetencer

Partnere

Følg os

© 2022 Marlamedia. CVR: 42955833. Alle rettigheder forbeholdt.

Info@marlamedia.dk

+45 27 12 15 66