Vi hjælper med at forvandle sociale medier til salgskanaler

For at nå i mål med det, sætter vi os ind i din virksomhed – og forventer at få noget fra jer, når vi kræver det. Det samme kan I forvente af os, uanset om det så er søndag aften. Vi arbejder alle ugens 7 dage. 

Vi går op i god relation, god kommunikation og langvarige samarbejder!

Vores ydelser

Vi vil gerne gøre markedsføring på de sociale kanaler så simpelt for dig, som overhovedet muligt. Derfor har vi samlet alle vores ydelser i to forskellige samarbejder.

Betalt annoncering

Med et samarbejde inden for betalt annoncering vil vi gå ind og overtage hele eller dele af jeres samlede marketingindsats. Vi vil i samarbejde med jer lægge en strategi, og ud fra den vil vi eksekvere jeres betalte annoncering på de sociale medier. Vi står for alt lige fra opbygning af kampagne, content og tekstforfattelse til planlægning og løbende optimering, så du altid rammer den rigtige og mest profitable målgruppe.

Organisk annoncering

Med et samarbejde inden for organisk annoncering vil vi gå ind og overtage hele eller dele af jeres samlede indsats på alle jeres sociale kanaler. Vi vil i dette samarbejde sikre jer, at I altid har en relevant Facebook, Instagram -og/eller LinkedIn-side, der skaber værdi for målgruppen. Vi står for alt lige fra planlægning og udvikling af content til tekstforfattelse og løbende optimering, så du sikres en god relation til tidligere og nye kunder.

Vores tilgang

Vi tager et kig på din virksomhed, og lægger en markedsføringsstrategi i samarbejde med jer.

Vi bygger jeres kampagner, målgrupper og annoncer op fra bunden.

Vi analyserer jeres annoncer på daglig basis, og optimerer konstant efter forbrugernes adfærd.

Undervejs i forløbet vil vi altid støde på udfordringer, men dem løser vi på bedste vis.

Modtag en gratis performance analyse!

Modtag en gratis 3 siders rapport af jeres nuværende marketing setup, samt hvilke muligheder vi ser for netop jeres virksomhed!

Performance analyse

Modtag en gratis performance analyse!

Modtag en gratis 3 siders rapport af jeres nuværende marketing setup, samt hvilke muligheder vi ser for netop jeres virksomhed!

Marlamedia

Find os

Kontakt

Kompetencer

Partnere

Følg os

© 2022 Marlamedia. CVR: 42955833. Alle rettigheder forbeholdt.

Info@marlamedia.dk

+45 27 12 15 66