Gardinshoppen.dk

Læs hvordan vi reducerede prisen pr. konvertering med 40% og sikrede Gardinshoppen 500 leads og en omsætning på 2,5 millioner – på bare 15 måneder!

Klienten

Gardinshoppen.dk er en online gardinforhandler, der forhandler gardiner på special mål og ligeledes tilbyder besøg af deres gardinbus. I samarbejde med Gardinshoppen.dk udviklede vi en omfattende strategi, der fokuserede på annoncering på Meta platformene og Pinterest. Strategien havde til formål at øge antallet af ordrer samt sikre, at ingen potentielle kunder, der udviste interesse, gik tabt. Resultatet var en betydelig stigning i både salg og engagement fra kunderne.

Sådan gjorde vi

Gardinshoppen.dk søgte vores hjælp til at øge ordrerne på deres webshop og nå ud til flere forbrugere, der ikke var klar over, at de også tilbød fysisk service.

I samarbejde med Gardinshoppen.dk har vi investeret over 400.000 kr. i annoncering på Facebook, Instagram og Pinterest i kun 15 måneder. Denne investering har resulteret i imponerende 1230 ordrer, og en samlet omsætning på over 2.600.000 kr.

Ved at implementere en retargeting-strategi har vi sikret, at ingen potentielle kunder, der udviste interesse, blev tabt. Dette resulterede i over 500 ekstra henvendelser fra interesserede kunder, hvoraf 80% blev konverteret til møder/besøg hos Gardinshoppen.dk. Ca. 30-40% af disse besøg blev til nye kunder, som tidligere ikke var målgruppen.

Den effektive retargeting-strategi sikrede, at Gardinshoppen.dk ikke mistede en eneste potentiel kunde, der udviste interesse. Ved at følge op på hver enkelt kunde, der ikke konverterede med det samme, opbyggede vi en tillidsfuld relation, der øgede sandsynligheden for en konvertering både nu og i fremtiden.

En lille ændring i din strategi kan bidrage til vækst og succes for din virksomhed. Er du sikker på, at du bruger den mest effektive strategi?

Ved at skabe specialtilpasset videoindhold og målrettede annoncer til hver målgruppe, talte vi direkte til dem på en effektiv og interessant måde. Samtidig blev der indsamlet og analyseret data om kundernes adfærd, hvilket gjorde det muligt at optimere annonceringen og reducere prisen pr. ordre med ca. 40%.

Modtag en gratis performance analyse!

Modtag en gratis 3 siders rapport af jeres nuværende marketing setup, samt hvilke muligheder vi ser for netop jeres virksomhed!

Performance analyse

Modtag en gratis performance analyse!

Modtag en gratis 3 siders rapport af jeres nuværende marketing setup, samt hvilke muligheder vi ser for netop jeres virksomhed!

Virksomheden

Find os

Kontakt

Kompetencer

Partnere

Følg os

© 2022 Marlamedia. CVR: 42955833. Alle rettigheder forbeholdt.

Info@marlamedia.dk

+45 27 12 15 66