UC SYD & Esbjerg Sygehus

Læs hvordan vi hævede antallet af ansøgninger til sygeplejerskeuddannelsen med 35% og fik over 30.000 gennemspilninger af promoveringsvideoen.

Klienten

I et tæt samarbejde mellem UC SYD, Esbjerg Sygehus og Bendix Production har vi udviklet og opbygget en målrettet kampagne med det formål at øge antallet af tilmeldinger til sygeplejerskeuddannelsen i 2022. Vores strategi blev grundigt planlagt, og vi optog flere mindre videoer, der gav indblik i livet som sygeplejerske og de fordele, der følger med denne karrierevej. Efterfølgende blev videoerne målrettet promoveret i det lokale område, for at overbevise potentielle kommende studerende om værdien og mulighederne ved sygeplejerskeuddannelsen.

Sådan gjorde vi

Vores primære mål i samarbejdet var at informere så mange kommende studerende om sygeplejerskeuddannelsen gennem videoerne, produceret i samarbejde med Bendix Production. Strategien var at promovere disse videoer gennem paid ads på platformene: Google, Facebook, Instagram og SnapChat – I samarbejdet stod for den samlede marketing indsats på alle pais ads kanalerne herunder: hele opsætningen, udvikling af content, optimeringen og udviklingen af de enkelte platform kanaler.

Resultaterne af kampagnen var imponerende. Videoerne opnåede over 300.000 afspilninger og blev eksponeret for mere end 150.000 mennesker.

Desuden genererede kampagnen over 1000 potentielt kommende sygeplejestuderende, der besøgte landingssiden og udviste interesse for uddannelsen.

Selvom vi ikke direkte kunne måle det endelige resultat af kampagnen, blev der observeret en bemærkelsesværdig stigning på 35% i antallet af ansøgninger til sygeplejerskeuddannelsen i det pågældende år.

Samarbejdet mellem UC SYD og Esbjerg Sygehus har altså bevist, at de sociale kanaler bidrager med en positiv indvirkning på rekrutteringen af sygeplejerskestuderende. Udfordrende og ikke mindst spændende case!

Modtag en gratis performance analyse!

Modtag en gratis 3 siders rapport af jeres nuværende marketing setup, samt hvilke muligheder vi ser for netop jeres virksomhed!

Performance analyse

Modtag en gratis performance analyse!

Modtag en gratis 3 siders rapport af jeres nuværende marketing setup, samt hvilke muligheder vi ser for netop jeres virksomhed!

Virksomheden

Find os

Kontakt

Kompetencer

Partnere

Følg os

© 2022 Marlamedia. CVR: 42955833. Alle rettigheder forbeholdt.

Info@marlamedia.dk

+45 27 12 15 66